afbeelding koor

Het Nationaal Symfonisch Kamerorkest wordt naast alle activiteiten op de Nederlandse concertpodia heel vaak gevraagd voor het begeleiden van koren en solisten. Daarnaast werkt het NASKA vaak mee aan CD opnamen en DVD registraties. Het meeste bekende repertoire is door het NASKA veelvuldig gespeeld en waardoor het in de afgelopen jaren veel ervaring en flexibiliteit heeft opgebouwd!

Belangrijke aandachtspunten/voordelen: Het NASKA doet alle verloningen, contracten, sociale- en fiscale afdrachten in eigen beheer. Door korte lijnen, overzicht en professionaliteit, staat het enthousiaste orkest garant voor een hoogwaardig product en betrouwbare partnerschap.

Het NASKA hanteert bruto uitkoopsommen, inclusief werkgever- en werknemers (sociale- en fiscale) premie’s, reiskosten, verzekeringen, etc

Over de bruto uitkoopsom wordt (wettelijk) 9% BTW berekend. U ontvangt bij de factuur een IPV (inhoudingsplichtigenverklaring) als bewijs voor de afdracht van alle voornoemde premie’s.

De opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor de aangifte en eventuele betaling van de auteursrechten (zie: www.bumastemra.nl)