groepsfoto

Naast haar eigen gevarieerde concertseries en koorbegeleidingen is het NASKA actief op het gebied van educatie en onderwijs. Projecten met maatschappelijke relevantie voor zowel basisscholen als volwassenen, in nauwe samenwerking met verschillende partners.

Babar

Met het project “Babar” maken de groepen 1 t/m 5 van de basisschool kennis met een bijzonder klassiek verhaal van het olifantje Babar.

Meer over dit project: Project Babar

Fjouwer dappere mûskes

Het uitzonderlijke van dit educatieve project is dat het leerlingen van groep 1 t/m 5 van de basisschool kinderen kennis laat maken met klassieke muziek en uitvoeringen in een theater.

Meer over dit project: Project "Fjouwer dappere mûskes"

De rode vogel

De rode vogel’ is gebaseerd op het gelijknamige verhaal van Astrid Lindgren, de bekende Zweedse schrijfster van verhalen voor zowel kinderen als volwassenen.

Meer over dit project: Project De Rode Vogel

Sobibor

Jules was een overlevende van de holocaust en het NASKA heeft met hem in binnen- en buitenland vele voorstellingen gegeven.

Naast deze groots opgezette concertante uitvoering is een professioneel ingekorte versie gemaakt (duur 45 minuten) voor met name de groepen 8 vd basisscholen als de eerste klassen vh voortgezet onderwijs.

Meer over dit project: Er reed een trein naar Sobibor